18 januari 2007

Sena kommentarer

Jag hade kommit åt nån knapp som lade kommentarerna i väntelista för godkännande. Helt korkat, men nu kan alla, särskilt Kaj, läsa vad hans syster och Ola har att säga. Nu kan man kommentera utan att Storebror kollar först. Inte för att det finns särskilt mycket att kommentera.

10 kommentarer:

Unknown sa...

A ja ja ja ja ja ja ja, den som väntar på något gott... Du förresten! Om vi är lediga samtidigt någon dag när natthägern är synlig kanske vi kan göra slag i saken gemensamt och titta på eländet?!

JLZ sa...

Eeeh, kanske skulle ha kollat kommentaren innan jag körde, eeeh, över och kollade på hägårn. Du hade troligen tyckt att den var både ful och rätt trist (det var den) men det kunde ha blivit kul i bilen. Eeeeh. Ska nog skaffa mig bloggdisciplin.

Anonym sa...

fy dig jlz som dissa min bror när han ville följa med! pisk och smisk!

JLZ sa...

Nää, jag dissar ingen. Jag visste ju inte att Kaj ville åka med förrän jag hade kommit hem! Alla vill väl ha med honom i sin bil!

Anonym sa...

haha inte hans familj när han var i femårsåldern. Man var nämligen tvungen att truga honom med snask hela tiden ständigt och jämt eftersom han annars skrek som en stungen gris..

Anonym sa...

åja, vi fick ju också snask då, så det gjorde väl inte så mycket. värre var det med hon som sa att hon mådde lite illa, så att hon alltid fick sitta fram medan systrarna fick sitta därbak o se noll. hon=e+r+i+k+a

JLZ sa...

Hade ni inga fönster i baksätet?

Anonym sa...

jo, det är klart. men du vet, är man liten så ser man mest bara himmel därifrån (vilket är kul för fågelskådare men inte för små barn), o framåt såg man ju bara lockigt hår o nackstöd. och så satt kaj o erika därfram o såg allt. asfalt.. bensinmackar.. bilar.. ja, såna roliga grejer..

Unknown sa...

Haha, bör kanske tilläggas att det var folkvagnsbuss vi åkte...

JLZ sa...

Okej. Tyckte det verkade väl kaotiskt med Gurra + 2 yngel där framme.